top of page

אוכל ואני

הכירו את מורקה

הכירו את מורקה

נעים להכיר :)
אני מור, אבל אתם יכולים לקרוא לי מורקה!
אני בתחום מאז שאני זוכרת את עצמי.
עוד מילדות, בזמן  שכולם שיחקו עם פאזלים ובובות, העדפתי להכין עוגות בוץ מעוטרות אבני חצץ.
בשנים האחרונות התשוקה הפכה למקצוע ותופסת מקום מרכזי בחיי.

לאחר שרכשתי את ההשכלה הראשונית שלי בשנת 2013 אצל אסטלה המדהימה, יצאתי לדרכי כקונדיטורית צעירה
בתחום שוקק ויצירתי.
הכנתי כמויות ענק של מתוקים בקייטרינג "טעם וצבע" ו"מזל טלה", אצל "שגב" התרוצצתי בקונדיטוריית המסעדה
בטירוף של סרוויסים הומי אדם, את הקונדיטוריה במסעדת "סבסטיאן" איישתי וניהלתי במשך שנה, כולל יצירת
מנות ספיישל למסעדה ובניית תפריט קינוחים וגם עבדתי תקופה לא קצרה בגני האירועים מהטובים 
בארץ ("בית על הים", "הבאר של סבא", "הקיו").
 
בקיצור, הסתובבתי ברחבי העולם הקולינרי הקטן שבארצנו, ולבסוף החלטתי לפתוח את "מורקה"!
הסטודיו הקטן והמהמם שלי, שעם כמה שהוא קטן - יש בו הרבה ;)

את כל הידע והניסיון הקולינרי שלי אני מביאה לכל מנה ולכל מוצר וזה בהחלט מורגש:
טריות ללא פשרות, חומרי גלם מדהימים שאני מתאפקת לא לאכול ישר מהקופסה, שירותיות וסבלנות אין קץ, אחריות ועמידה בזמנים.

וקצת על העסק:
העסק כשר ובעל תעודת כשרות חלבית של הרבנות. הוא בעיקרו חלבי אבל גם נותן מענה לטבעוני/פרווה (סביבת העבודה חלבית).
המשלוחים שלנו יוצאים ישר אליכם.ן, ברכב ולא בקטנוע, על ידי שליחים ושליחות מנוסים שידאגו שהכל יגיע מושלם ובזמן שנקבע (ואפשר גם להגיע לאסוף עצמאית ולפגוש אותי).
הקונדיטוריה פועלת במתכונת של הכנה לפי הזמנה. כך בעצם, כל הזמנה מקבלת תשומת לב אישית תוך התאמה מדויקת לצרכי הלקוח. בין אם היא מיועדת ללקוח פרטי שחוגג יום הולדת לבתו או לקוחה עסקית שמשיקה מוצר חדש. 

אשמח לקחת חלק באירוע שלך!

 

bottom of page