אוכל ואני

הכירו את מורקה

שלום :)

אני מור, אבל אתם יכולים לקרוא לי מורקה!

אני בתחום מאז שאני זוכרת את עצמי.

עוד מילדות, בזמן  שכולם שיחקו עם פאזלים ובובות, העדפתי להכין עוגות בוץ מעוטרות אבני חצץ.

בשנים האחרונות התשוקה הפכה למקצוע ותופסת מקום מרכזי בחיי.

בשנת 2016 הקמתי את "מורקה", קונדיטוריית בוטיק בהתאמה אישית.

טריות, חומרי גלם איכותיים והקשבה ללקוח הם מהמאפיינים הבולטים של הקונדיטוריה.

הקונדיטוריה פועלת במתכונת של הכנה לפי הזמנה. כך בעצם, כל הזמנה מקבלת תשומת לב אישית תוך התאמה מדויקת לצרכי הלקוח. בין אם היא מיועדת ללקוח פרטי שחוגג יום הולדת לבתו או לקוח עסקי גדול שמשיק מוצר חדש. מההתחלה ועד הסוף - זה שלכם.

ועכשיו בואו נכיר אתכם. אשמח לקחת חלק באירוע שלכם (:

  © 2016 by Morca. Proudly created while baking a cake :)